AnaSayfa / Genel / Kahve falında kana basmak

Kahve falında kana basmak

Kahve falında kana basmak sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, kısmetinin açılacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kana basmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişi veya kişilerle ilşkilerinizde problemler yaşanabilir.

Kahve falında kana basmak bolluğun sürekli olacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında dil kanaması görmek tabiatı kötü olan kişiye, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında başın kanaması görmek büyüleyeceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine inanılır.

Kahve falında ağız kanaması görmek kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, dertlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el kanaması görmek yükünün hafifleyeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına delalet eder.

Kahve falında adet kanaması geçirmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında su içip kanamamak mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına yorulur.

Kahve falında beyin kanaması geçirdiğini görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir