AnaSayfa / Genel / Kahve falında başın kanaması görmek

Kahve falında başın kanaması görmek

Kahve falında başın kanaması görmek fakirlerin zenginleşeceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına alamet eder.

Kahve falında başın kanaması gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası daha fazla sorun anlamına gelebilir.

Kahve falında baş kanaması görmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başının kanamasını görmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başın kanaması görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamilenin kanaması olduğunu görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacak kanaması görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine inanılır.

Kahve falında dişin kanayarak düştüğünü görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında hamile olmak ve kanaması olmak şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine rivayet eder.

Kahve falında kulağın kanamasını görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir