AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız kanaması görmek

Kahve falında ağız kanaması görmek

Kahve falında ağız kanaması görmek imkânlarının azalacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, kişinin evlatlarının artacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağız kanaması gördüyseniz:

  • Bölmeniz durumunda sözü oraya getirmeleri zor olabilir.

Kahve falında ağız kanaması görmek boş kuruntularla uğraşacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında musluktan kana kana su içmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Kahve falında elini kana bulamak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında dudağın kanaması görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu ve kanaması olduğunu görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına inanılır.

Kahve falında dişi kanarken görmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baş kanaması görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında diş kanaması görmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir