AnaSayfa / Genel / Kahve falında dil kanaması görmek

Kahve falında dil kanaması görmek

Kahve falında dil kanaması görmek yeni mekânlara gireceğine, hevesinin kursağında kalacağına, hayırlı yollara gireceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında dil kanaması gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için ya da bir insan için fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında dil kanaması görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işarettir.

Kahve falında kana kana soğuk su içmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında burnunu kanarken görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına alamet eder.

Kahve falında doğum kanaması görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına rivayet eder.

Kahve falında parmak kanaması görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında diş kanaması görmek yolunda devam edeceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulak kanaması görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamileyken kanama olduğunu görmek kişinin afiyette olacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir