AnaSayfa / Genel / Kahve falında el kanaması görmek

Kahve falında el kanaması görmek

Kahve falında el kanaması görmek patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el kanaması gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabrınız zorlanıyor olabilir veya bazı konularda öfkenizi kontrol edememeye başlamış ya da başlamak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında elini kana bulamak enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında el kanaması görmek haram mala, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında elin kanamasını görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, istediği noktalara ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında dişi kanarken görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına yorulur.

Kahve falında başının kanamasını görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kanaması geldiğini görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yerleşme kanaması görmek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diş kanaması görmek mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir