AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içip kanamamak

Kahve falında su içip kanamamak

Kahve falında su içip kanamamak hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, problemleri teker teker çözeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına delalet eder.

Kahve falında su içip kanamamak gördüyseniz:

  • Aile bireyleriyle ortak bir toplantıya katılabilirsiniz.

Kahve falında su içip kanamamak işlerin düzgün gideceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında bardaktan kana kana su içtiğini görmek şansın önünün kesileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında iç kanama geçirmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, bahtının açık olacağına delalet eder.

Kahve falında iç kanama görmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suya kanamadığını görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmeden kana kana su içmek çalışkan bir kişi olunacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su kana kana su içmek sevap işleyeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kana kana soğuk su içmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, makamının tehlikeye gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir