AnaSayfa / Genel / Kahve falında para veren görmek

Kahve falında para veren görmek

Kahve falında para veren görmek karamsar olacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, yüksek tahsil yapacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, hastalığın biteceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında para veren gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri kendi çevrenizde bulundurmalısınız, çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Kahve falında para veren görmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında para vereni görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, çok başarılı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sohbet veren hoca görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, herkesin rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında can vereni görmek sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında süt veren keçi görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarhoşluk veren şeyler görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına işaret eder.

Kahve falında can veren birini görmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su verenle evlenmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir