AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan ve ateş görmek

Kahve falında kan ve ateş görmek

Kahve falında kan ve ateş görmek fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kan ve ateş gördüyseniz:

  • Maddi fırsatlar doğabilir.

Kahve falında kan ve ateş görmek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında soba ateşi görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateş taşımak sağlık sorunları varsa düzeleceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında silahla ateş ettiğini görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşli hasta görmek üzüleceğine ve hastalanacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında pompalı silahla ateş etmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine inanılır.

Kahve falında tavşana ateş etmek insanların güvenini kazanacağına, kalbini tekrar hayata açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ocakta ateş görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, kızı olanların da gelin edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir