AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba ateşi görmek

Kahve falında soba ateşi görmek

Kahve falında soba ateşi görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, dişe diş savaşacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına işarettir.

Kahve falında soba ateşi gördüyseniz:

  • Yaptığınız seçimler, aldığınız kararlar ya da devam ettiğiniz yollar akıllı olmaktan çok uzakta duruyor olabilir.

Kahve falında ateş soba görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, husumetlerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sobadan ateş almak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında sobada ateş yakmak üzüntülü günler yaşanacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine yorulur.

Kahve falında soba içinde ateş görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sobanın içinde ateş görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında sobada yanan ateş görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına alamet eder.

Kahve falında sobada ateş yandığını görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında soba ateşi görmek yeni iş kollarına girileceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir