AnaSayfa / Genel / Kahve falında pompalı silahla ateş etmek

Kahve falında pompalı silahla ateş etmek

Kahve falında pompalı silahla ateş etmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet eder.

Kahve falında pompalı silahla ateş etmek gördüyseniz:

  • Belli konuşma ya da tartışmalar çözüm yolları bulunmasını sağlayabilir.

Kahve falında pompalı silahla ateş etmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında pompalı tüfekle ateş etmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pompalı silah görmek sıkıntılarının daha da artacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pompalı tüfekle vurulmak yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında benzin pompası görmek uzaktan haberler işiteceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına işarettir.

Kahve falında tuvalet pompası görmek sorunların son bulacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına rivayet eder.

Kahve falında su pompası görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına yorulur.

Kahve falında silahla ateş etmek adam öldürmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir