AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşli hasta görmek

Kahve falında ateşli hasta görmek

Kahve falında ateşli hasta görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, inancından sapacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşli hasta gördüyseniz:

  • Mesleki alanda zihni fonksiyonlarınızı daha iyi kullanın.

Kahve falında ateşli hasta görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateşli hasta olduğunu görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına işarettir.

Kahve falında kuyunun içinde ateş görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateş etmek öldürmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında havaya ateş açmak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında polis olup ateş etmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı ateşe atmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında soba içinde ateş görmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir