AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan fırtınası görmek

Kahve falında kan fırtınası görmek

Kahve falında kan fırtınası görmek aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında kan fırtınası gördüyseniz:

  • Küçük dükkanları alışveriş merkezlerine tercih edin.

Kahve falında kan fırtınası görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalettir.

Kahve falında fırtınadan korkmak işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında fırtına kar görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında kasırga fırtına görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına işarettir.

Kahve falında hortumlu fırtına görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine delalettir.

Kahve falında yağmurlu fırtına görmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına işaret eder.

Kahve falında fırtına ve sel görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında fırtınalı kar görmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, küs kimselerin barışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir