AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmurlu fırtına görmek

Kahve falında yağmurlu fırtına görmek

Kahve falında yağmurlu fırtına görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, lüksünün artacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında yağmurlu fırtına gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalı, öfkenizi veya sevginizi abartılı gösterilerden uzak şekilde ifade etmelisiniz.

Kahve falında yağmur fırtınası görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında fırtınalı yağmur görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yağmurlu fırtına görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına inanılır.

Kahve falında yağmur fırtına görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bazı iş birlikleri yapacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur ve fırtına görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına inanılır.

Kahve falında fırtına yağmur görmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kar yağmur fırtına görmek rahat bir hayat sürüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fırtınanın yaklaştığını görmek maddi imkânlarının artacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir