AnaSayfa / Genel / Kahve falında fırtınadan korkmak

Kahve falında fırtınadan korkmak

Kahve falında fırtınadan korkmak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, korkularının sona ereceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, ağız tadının yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında fırtınadan korkmak gördüyseniz:

  • Ufak şeylere takılmamalısınız.

Kahve falında fırtınadan korkmak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında fırtınada kalmak yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fırtınalı hava görmek insanların saygısının kazanılacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fırtınanın yaklaştığını görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında fırtınada hortum görmek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına delalettir.

Kahve falında fırtınada yürümek verilen sözlerin yerine getirileceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalettir.

Kahve falında fırtınalı dalgalı deniz görmek hastalıkların iyileşeceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında kum fırtınasında kalmak hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir