AnaSayfa / Genel / Kahve falında hortumlu fırtına görmek

Kahve falında hortumlu fırtına görmek

Kahve falında hortumlu fırtına görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, hayırlı bir hayat süreceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında hortumlu fırtına gördüyseniz:

  • Organizasyonlarda detaycı olmak olası yanlışların önüne geçebilir.

Kahve falında fırtınalı hortum görmek zor günlerin uzaklaşacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hortum ve fırtına görmek hedeflerinin başarıya ulaşacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında hortum fırtına çıktığını görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında hortumlu fırtına görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, olumsuz haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında hortum fırtına görmek kazancın günden güne artacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında fırtına hortum çıktığını görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına işaret eder.

Kahve falında fırtınada hortum görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz fırtınası görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, ona yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir