AnaSayfa / Genel / Kahve falında kan akıtmak

Kahve falında kan akıtmak

Kahve falında kan akıtmak yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Kahve falında kan akıtmak gördüyseniz:

  • Söylentilere neden olabilecek tavırlar almamaya gayret edin.

Kahve falında kan akıtmak refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına rivayet eder.

Kahve falında yumurta akı yemek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cerahat akıtmak bir daha ölene kadar bırakmayacağına, istediği herşeye sahip olacağına delalettir.

Kahve falında suyu boşa akıtmak hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine işaret eder.

Kahve falında irin akıtmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, nimetin ve kazancın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salya akıtmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş yumurta akı görmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında su akıtmak geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir