AnaSayfa / Genel / Kahve falında su akıtmak

Kahve falında su akıtmak

Kahve falında su akıtmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına delalettir.

Kahve falında su akıtmak gördüyseniz:

  • Herkes kendi konularıyla veya fikirleriyle o kadar meşgul ki, gazeteye ilan vermediğiniz sürece taleplerinizin ya da ihtiyaçlarınızın farkına varmaları zor olabilir.

Kahve falında hortumla su akıtmak daha sık bir araya geleceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında suyu boşa akıtmak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında su akıtmak ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında iltihap akıtmak fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işaret eder.

Kahve falında sperm akıtmak içinden çıkılamaz bir hal alacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözyaşı akıtmak sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına işarettir.

Kahve falında zehir akıtmak sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salya akıtmak güzel günlerin geleceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir