AnaSayfa / Genel / Kahve falında cerahat akıtmak

Kahve falında cerahat akıtmak

Kahve falında cerahat akıtmak plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, elinin bolluk göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cerahat akıtmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularda aksilikler veya sıkıntılar olabilir.

Kahve falında cerahat akıtmak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına delalet eder.

Kahve falında cerahat görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balkon akıtmak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında su akıtmak düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan zehri akıtmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına işarettir.

Kahve falında yılan öldürüp kanını akıtmak maddi varlığının çoğalacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kanını akıtmak fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında gözyaşı akıtmak rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, zorlukların bir anda biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir