AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş yumurta akı görmek

Kahve falında pişmiş yumurta akı görmek

Kahve falında pişmiş yumurta akı görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş yumurta akı gördüyseniz:

  • Çabuk vazgeçmeyin.

Kahve falında pişmiş yumurta akı görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine inanılır.

Kahve falında yumurta akı yemek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine yorulur.

Kahve falında zehir akıtmak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında sperm akıtmak huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında yılan zehrini akıtmak dara düşeceğine, sorunlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su akıtmak bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına alamet eder.

Kahve falında merdiven akıtmak başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına işaret eder.

Kahve falında iltihap akıtmak maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir