AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyu boşa akıtmak

Kahve falında suyu boşa akıtmak

Kahve falında suyu boşa akıtmak zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyu boşa akıtmak gördüyseniz:

  • Kararsız olmanız aleyhinize durumlara yol açabilir.

Kahve falında suyu boşa akıtmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında hortumla su akıtmak sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında su akıtmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına delalet eder.

Kahve falında iltihap akıtmak ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına rivayet eder.

Kahve falında salya akıtmak birçok iş teklifi alınacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına inanılır.

Kahve falında birinin kanını akıtmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında idrar akıtmak övgü dolu sözler duyacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan öldürüp kanını akıtmak her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir