AnaSayfa / Genel / Kahve falında irin akıtmak

Kahve falında irin akıtmak

Kahve falında irin akıtmak bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında irin akıtmak gördüyseniz:

  • Genellikle kısa süren ani aşk ilişkilerini tercih edeceksiniz.

Kahve falında irin akıtmak rızık eksikliği yaşayacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında merdiven akıtmak parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yılan zehri akıtmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına işaret eder.

Kahve falında yılan öldürüp kanını akıtmak başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zehir akıtmak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yılan zehrini akıtmak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su akıtmak alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yılanın akıp gittiğini görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir