AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının damat olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının damat olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının damat olduğunu görmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının damat olduğunu gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gürültü patırtının dinmesini beklemeniz gerekebilir.

Kahve falında arkadaşını damat görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını damatlıkla görmek hayatının zaferlerle dolacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının damat olduğunu görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giymek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini gelin eşini damat görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine delalet eder.

Kahve falında damatsız düğün görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında damadı dövmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında sarhoş damat görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir