AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi damatlıkla görmek

Kahve falında eski sevgiliyi damatlıkla görmek

Kahve falında eski sevgiliyi damatlıkla görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, aradığı kişiyi bulacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi damatlıkla gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sosyal yaşamınızda da olumlu gelişmeler var.

Kahve falında eski sevgilini damatlıkla görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi damatlıkla görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi damat olarak görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, dertlerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında eski damat adayını görmek insanlardan uzaklaşacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına inanılır.

Kahve falında eski damadı görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin damatlık giydiğini görmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi damat görmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi damatlıkla görmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir