AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalpte yara görmek

Kahve falında kalpte yara görmek

Kahve falında kalpte yara görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, dertlerine derman bulacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında kalpte yara gördüyseniz:

  • Evinizde güvenli veya rahat bir ortam sağlamak için gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında kalpten yaralanmak evde dinlenmek zorunda olacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalpte yara görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında camdan kalp görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kalp yastık görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kalp sesi duymak insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kalpli dövme görmek planların sarkacağına, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalp kırmak mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir