AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek

Kahve falında bir yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek

Kahve falında bir yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında bir yakınının kalp krizi geçirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı fikirlerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında yakının kalp krizi geçirdiğini görmek uzun süre işsizlik çekeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir yakının kalp krizi geçirdiğini görmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında bir yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek aksiliklerin başgöstereceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına alamet eder.

Kahve falında babasının kalp krizi geçirdiğini görmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın kalp krizi geçirdiğini görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annemin kalp krizi geçirdiğini görmek makamının tehlikeye gireceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kalp krizi geçirdiğini görmek hayatının yolunda gideceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir