AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalpten yaralanmak

Kahve falında kalpten yaralanmak

Kahve falında kalpten yaralanmak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, umutsuzluklarını geride bırakacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına yorulur.

Kahve falında kalpten yaralanmak gördüyseniz:

  • Aşırı masraflara girebilirsiniz.

Kahve falında kalpten yaralanmak amaçlardan sapmaya, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine alamet eder.

Kahve falında kalpte yara görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, yüzünün her daim güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe kalp masajı yapmak sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalp işareti görmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına işaret eder.

Kahve falında bebek kalp atışlarını duymak sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kalp bıçaklamak kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kalpli çikolata görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında siyah kalp görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, bununla yüceleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir