AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan kalp görmek

Kahve falında camdan kalp görmek

Kahve falında camdan kalp görmek borcunun çok olacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, bazen de rahat geçeceğine alamet eder.

Kahve falında camdan kalp gördüyseniz:

  • Yayıncılık, bilişim, medya, yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, eğitim, seyahatler veya dış ticaret başlıklarında iletişim hızlanıyor.

Kahve falında camdan kalp görmek ortamın bir hayli gerileceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cam kalp görmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine yorulur.

Kahve falında kalpli taş görmek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalp krizi geçiren birini görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalp krizi geçirmek geçim sıkıntısının olmayacağına, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine delalettir.

Kahve falında kalp organı görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, bir anda yükseleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil kalp görmek bahtın açılacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında buluttan kalp görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir