AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp yastık görmek

Kahve falında kalp yastık görmek

Kahve falında kalp yastık görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, mal ve para sahibi olacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalp yastık gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi sınırlarını zorlayarak ele alacağa benziyorsunuz.

Kahve falında kalpli yastık görmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında kalp yastık görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında duvar yastığı görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yastıkta muska görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında süs yastığı görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, moralinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında çift yastık görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden yastık almak çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına inanılır.

Kahve falında yastıkla boğmak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir