AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalpli saat görmek

Kahve falında kalpli saat görmek

Kahve falında kalpli saat görmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kalpli saat gördüyseniz:

  • Vereceğiniz kararlarda tecrübelerinizi ön plana almanız gerekiyor.

Kahve falında kalpli saat görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının kalp krizi geçirdiğini görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalp hastası olmak kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, makbul olan şeylere işarettir.

Kahve falında kalpten ameliyat olduğunu görmek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında kalp işareti görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kalp şeklinde çikolata görmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kalp bıçaklamak helal rızık yiyeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında kalp masajı yapmak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir