AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp bıçaklamak

Kahve falında kalp bıçaklamak

Kahve falında kalp bıçaklamak dargınların barışacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, dini inançların güçleneceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında kalp bıçaklamak gördüyseniz:

  • Belli konulara müdahale etmeniz veya bazı kişi ya da işleri yönlendirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında kalp bıçaklamak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin başka birini bıçakladığını görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşı bıçaklamak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında kızını bıçaklamak güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yılanı bıçaklamak iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, süzüleceğine, ağlayacağına yorulur.

Kahve falında adamı bıçaklamak esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocayı bıçaklamak canının kıymetini bileceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kalbinden bıçaklamak borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir