AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp hastası olmak

Kahve falında kalp hastası olmak

Kahve falında kalp hastası olmak garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında kalp hastası olmak gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk söz konusu olabilir.

Kahve falında kendini kalp hastası görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kalp hasta olduğunu görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, güç ve para kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kalpten hasta olmak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kalp hastası görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalp hastası olmak ortalığın sakinleşip, durulacağına, güzel zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kalp sesi duymak yeni çalışmalar ortaya konacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret eder.

Kahve falında kalp ameliyatı olacağını öğrenmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalp şekli görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir