AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kalp krizi geçirdiğini görmek

Kahve falında arkadaşının kalp krizi geçirdiğini görmek

Kahve falında arkadaşının kalp krizi geçirdiğini görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, kısmetinin hep açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının kalp krizi geçirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ilişkinizde uzlaşmak için sizden vermekten hoşlanmayacağınız ödünler bekleyebilirler.

Kahve falında arkadaşının kalp krizi geçirdiğini görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kalp krizi geçirdiğini görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kalp krizi geçirdiğini görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kalp krizi geçiren birine yardım etmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, işte de mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında kocasının kalp krizi geçirdiğini görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında kalp krizi geçirmek sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının kalp krizi geçirdiğini görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilinin kalp krizi geçirdiğini görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir