AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp şeklinde çikolata görmek

Kahve falında kalp şeklinde çikolata görmek

Kahve falında kalp şeklinde çikolata görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında kalp şeklinde çikolata gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren, maddi veya duygusal hayatınızı ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kalp şeklinde çikolata görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kalp şeklinde taş görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalp şekli görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalp şeklinde yüzük görmek sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine inanılır.

Kahve falında kalp şeklinde hediye almak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kalp şeklinde bulut görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kalp şeklinde çiçek görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında kalp şeklinde ayna görmek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir