AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp şeklinde balon görmek

Kahve falında kalp şeklinde balon görmek

Kahve falında kalp şeklinde balon görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, herkesin takdirini toplayacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kalp şeklinde balon gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girilebilir.

Kahve falında kalp şeklinde balon görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalp şekli çizmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kalp şeklinde çikolata görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine işaret eder.

Kahve falında kalp şeklinde hediye almak deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kalp şeklinde kutu görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kalp şeklinde kolye görmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında kalp şeklinde taş görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kalp şeklinde altın görmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir