AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp şeklinde altın görmek

Kahve falında kalp şeklinde altın görmek

Kahve falında kalp şeklinde altın görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında kalp şeklinde altın gördüyseniz:

  • İstediğiniz yere varabilmek için aşırı harcamalar yapabilir veya anlamsız hareketlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında kalp şeklinde altın görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kalp şeklinde balon görmek hep dinç ve genç kalacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı kalp şekli görmek işinde dar boğaza gireceğine, maddi olanaklarının artacağına işaret eder.

Kahve falında kalp şeklinde kolye görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına alamet eder.

Kahve falında kalp şeklinde bulut görmek inancının zayıflayacağına, işlerinde bereket olacağına işaret eder.

Kahve falında kalp şeklinde yüzük görmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kalp şeklinde taş görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına delalettir.

Kahve falında kalp şekli çizmek kazancının daha da artacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir