AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp şekli çizmek

Kahve falında kalp şekli çizmek

Kahve falında kalp şekli çizmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, ticaret hayatına atılacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalp şekli çizmek gördüyseniz:

  • Seçimlerinizi dikkatli hesaplamalısınız.

Kahve falında kalp şekli çizmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kalp şeklinde pasta görmek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına inanılır.

Kahve falında kalp şeklinde hediye almak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında kalp şeklinde taş görmek onlara galip geleceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine delalet eder.

Kahve falında kalp şeklinde kutu görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine işaret eder.

Kahve falında kalp şeklinde küpe görmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalp şeklinde yüzük görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı kalp şekli görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, yapılan işte ustalaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir