AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp şeklinde kutu görmek

Kahve falında kalp şeklinde kutu görmek

Kahve falında kalp şeklinde kutu görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, duraklama yaşanacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına yorulur.

Kahve falında kalp şeklinde kutu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz dedikodular yüzünden bozulabilir.

Kahve falında kalp şeklinde kutu görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kalp şeklinde küpe görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına delalettir.

Kahve falında kalp şeklinde hediye almak derin bir nefes alacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında kalp şeklinde altın görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında kalp şeklinde çiçek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında kalp şeklinde taş görmek atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalp şekli görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, başarısının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında kalp şeklinde yüzük görmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir