AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp şeklinde hediye almak

Kahve falında kalp şeklinde hediye almak

Kahve falında kalp şeklinde hediye almak kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına işarettir.

Kahve falında kalp şeklinde hediye almak gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkiler veya kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Kahve falında kalp şeklinde hediye almak hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kalp şeklinde küpe görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, evlatların hayırsız çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalp şeklinde çikolata görmek eğleneceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında kalp şeklinde taş görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalp şeklinde pasta görmek rahat bir hayat yaşanacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kalp şeklinde balon görmek ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, zafer elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kalp şeklinde ayna görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına işarettir.

Kahve falında kalp şeklinde altın görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir