AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp şeklinde taş görmek

Kahve falında kalp şeklinde taş görmek

Kahve falında kalp şeklinde taş görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalp şeklinde taş gördüyseniz:

  • Seçimleriniz ya da yaptıklarınız bazı kişiler tarafından onaylanmayabilir veya karşıt görüşler söz konusu olabilir.

Kahve falında kalp şeklinde taş görmek kendi işinin başına geçeceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalp şeklinde altın görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına yorulur.

Kahve falında kalp şeklinde kolye görmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalp şeklinde ayna görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına inanılır.

Kahve falında kalp şeklinde bulut görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalp şeklinde pasta görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalp şeklinde çikolata görmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalp şeklinde küpe görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir