AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalkmak isteyip kalkamamak

Kahve falında kalkmak isteyip kalkamamak

Kahve falında kalkmak isteyip kalkamamak üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, zor durumda kalınacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, onurlu bir hayat süreceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kalkmak isteyip kalkamamak gördüyseniz:

  • Son döenemlerde yaptığınız çalışmalarla ilgili destek arıyorsanız hamlenizi yapın.

Kahve falında kalkmak isteyip kalkamamak onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Kahve falında yere düşmek ve kalkmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında amuda kalkmak kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına rivayet eder.

Kahve falında düştükten sonra kalkmak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine işaret eder.

Kahve falında oruca kalkmak başarılarının çoğalacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuktan kalkmak eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında korkarak kalkmak aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, sadece kendisini düşüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşüp hemen kalkmak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir