AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere düşmek ve kalkmak

Kahve falında yere düşmek ve kalkmak

Kahve falında yere düşmek ve kalkmak yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, üzüleceğine, yıkılacağına delalettir.

Kahve falında yere düşmek ve kalkmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız, akrabanız veya yakın çevreden birisiyle yaşayabileceğiniz duygusal bir problem nedeniyle, bir daha geriye dönüp bakmayacağınız bir hamle yapmanız gerekebilir.

Kahve falında yere düşmek ve kalkmak sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamura düşmek ve kalkmak geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret eder.

Kahve falında düşmek ve kalkmak işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, işlerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmek kalkmak içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına delalet eder.

Kahve falında yere düşüp kalkmak elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında mezardan kalkmak iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oturduğu yerden kalkmak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gece namazına kalkmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir