AnaSayfa / Genel / Kahve falında düştükten sonra kalkmak

Kahve falında düştükten sonra kalkmak

Kahve falında düştükten sonra kalkmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, hastalıkların sona ereceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında düştükten sonra kalkmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmış sayılabileceğiniz biri sizi, çok fazla beğeniyor.

Kahve falında düşüp sonra kalkmak bir gönül ilişkisine başlanacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine alamet eder.

Kahve falında düştükten sonra kalkmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten düşüp kalkmak ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında düşüp hemen kalkmak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düştüğü yerden kalkmak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düşüp tekrar kalkmak uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında düşüp kalkmak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında düştüğün yerden kalkmak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir