AnaSayfa / Genel / Kahve falında korkarak kalkmak

Kahve falında korkarak kalkmak

Kahve falında korkarak kalkmak heveslerinin biteceğine, özlem gidereceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında korkarak kalkmak gördüyseniz:

  • Kendinizi veya imajınızı güvence altına almak için bazı kişilerde yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında korkarak kalkmak eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yataktan kalkmak sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında düştüğü yerden kalkmak gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında düştüğün yerden kalkmak para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oturduğu yerden kalkmak işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında düşmek ve kalkmak çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine inanılır.

Kahve falında düştükten sonra kalkmak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan atlamaya kalkmak çok zor zamanlar yaşayacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir