AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuktan kalkmak

Kahve falında koltuktan kalkmak

Kahve falında koltuktan kalkmak başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, bir ortaklık kurulacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında koltuktan kalkmak gördüyseniz:

  • Herşeyi arkasında, farkına varmadığınız bir noktanın olup, olmadığını iyice incelemelisiniz.

Kahve falında koltuktan kalkmak düşmanların barışacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine delalettir.

Kahve falında yerden kalkmak canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine delalet eder.

Kahve falında düşmek ve kalkmak atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalkmak isteyip kalkamamak sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında sabah erken kalkmak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine inanılır.

Kahve falında oturduğu yerden kalkmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekerlekli sandalyeden kalkmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında gece namazına kalkmak rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir