AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşüp hemen kalkmak

Kahve falında düşüp hemen kalkmak

Kahve falında düşüp hemen kalkmak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, yolunda devam edeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, her şeyin ters gideceğine işarettir.

Kahve falında düşüp hemen kalkmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir kırgınlık yaşamanız ya da evliyseniz eşinizle gerilimli durumlara girmeniz olasıdır.

Kahve falında düşüp hemen kalkmak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evlenip hemen boşanmak sevdiği insanların olacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında hemen evlenmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin hemen büyüdüğünü görmek ele geçecek haram mal ve paraya, borçlarının kendisini çok aşacağına işaret eder.

Kahve falında düşüp tekrar kalkmak kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında düşüp kalkmak kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, kötü yola sapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşüp kalkmak kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında düştüğü yerden kalkmak uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir