AnaSayfa / Genel / Kahve falında oruca kalkmak

Kahve falında oruca kalkmak

Kahve falında oruca kalkmak iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, biraz dinleneceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine inanılır.

Kahve falında oruca kalkmak gördüyseniz:

  • Geçmiş hatalarınızı veya diğer kişilerin başarısızlıklarını hatırlayarak dersler çıkartabilirsiniz.

Kahve falında oruca kalkmak yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sabah namazına kalkmak güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, işlerin bir anda azalacağına delalet eder.

Kahve falında oturup kalkmak aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine yorulur.

Kahve falında ameliyat masasından kalkmak yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, kısmetin ve şansın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düştüğün yerden kalkmak akrabayla araya mesafe konulacağına, onurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yere düşmek ve kalkmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında havaya kalkmak çok büyük atılımlar yapacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında düştükten sonra kalkmak işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir