AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın yüzük takmak

Kahve falında kalın yüzük takmak

Kahve falında kalın yüzük takmak yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, hayatını yoluna sokacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Ertelemeler, rötarlar, iptaller söz konusu olabilir.

Kahve falında kalın yüzük takmak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında kalın altın yüzük takmak dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kalın bilezik takmak verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalın altın bilezik takmak zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalın kemer takmak kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, önemli bir makama terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında kalın alyans takmak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kalın yüzük görmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalın altın yüzük görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir