AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın bilezik takmak

Kahve falında kalın bilezik takmak

Kahve falında kalın bilezik takmak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, hidayete ereceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kalın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Belli organizasyonlarda yer alabilir veya hayata aynı gözle baktığınız kişilerle bir araya gelerek gelecekle ilgili planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında kalın altın bilezik takmak sevineceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalın bilezik takmak iyi insanlarla arkadaş olunacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında altın kalın bilezik görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına alamet eder.

Kahve falında kalın bilezik görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, sevinçli haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın altın bilezik görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın altın yüzük takmak sıkıntılarından kurtulacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalın alyans takmak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına alamet eder.

Kahve falında kalın kemer takmak hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir