AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın alyans takmak

Kahve falında kalın alyans takmak

Kahve falında kalın alyans takmak uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, alışveriş yapacağına, adını kirleteceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına yorulur.

Kahve falında kalın alyans takmak gördüyseniz:

  • Bazı iş ya da planlarınızı bir kenara bırakıp, yenilerini başlatma eğiliminiz yüksek olabilir.

Kahve falında kalın alyans takmak rahat bir hayatın kapısının açılacağına, tatsızlıklar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kalın alyans görmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalın kemer takmak sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında kalın altın bilezik takmak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kalın bilezik takmak çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalın yüzük takmak evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kalın altın yüzük takmak mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla alyans takmak büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir