AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalın yüzük görmek

Kahve falında kalın yüzük görmek

Kahve falında kalın yüzük görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, başarısının düşeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalın yüzük gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda hareketlilik var.

Kahve falında kalın altın yüzük takmak yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalın yüzük takmak beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalın yüzük görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına tabir olunur.

Kahve falında kalın altın yüzük görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kalın elbise giymek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, üstün başarılar alacağına yorulur.

Kahve falında kalın alyans takmak huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalın yılanlar görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına inanılır.

Kahve falında kalın ip görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kazancının bereketleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir